Serie A devleri Juventus ve AC Milan'ın, Werder Bremen'in Brezilyalı savunma oyuncusu Naldo'ya teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.tuttomercatoweb'in haberine göre Werder Bremen ile kendisini 2013 yılına kadar Weserstadion'da tutacak yeni bir sözleşmeye imza atan Brezilyalı savunmacı için İtalyan devleri yüklü bir miktar parayı gözden çıkardı.
Etkili kullandığı frikikler ve duran toplarda ileri çıkarak attığı gollerle takımına sürpriz puanlar kazandıran Naldo, 2005 yılında Juventude'den Werder Bremen'e transfer olduktan sonra Alman temsilcisinin savunmasında değişilmezlerinden biri olarak 130'dan fazla maça çıkmıştı.
Haberde ayrıca Bundesliga devi Bayern Münih'in de başarılı savunmacıya talip olduğu ancak Bremen'in oyuncusunu 15 milyon avrodan düşük bir ücrete elinden çıkarmaya yanaşmayacağı da belirtildi.
Thomas Schaaf'ın çalıştırdığı Werder Bremen geride kalan 10 maçın ardından Bundesliga'nın zirvesindeki Bayer Leverkusen ve Hamburg'un 1 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor.












YORUMLAR
0 ''İtalyan klüpleri Naldo'nun peşinde!'' YORUM YAP BİLGİNİ KONUŞTUR
Yorum Gönder