AKTUELSPOR.COM'A DESTEK OL !... BEĞENDİĞİN HABERLERİ FORUMLARDA, FACEBOOK'TA, TWITTER'DA ARKADAŞLARINLA PAYLAŞ...

"Gol kaçırmayanınız kaldı mı?". Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Kayseri’de kimlik değiştirdi.

Daha önceki maçlarda soyunma odasında Blackberry telefonu ile mesaj yazacak kadar rahat bir insan olan Hollandalı hoca, golsüz berabere biten maçtan sonra sert yüzünü gösterdi.

Soyunma odasında ilk olarak hücumculara çıkışan Rijkaard, “Rakip 10 kişi ve maçı çözemiyorsunuz. Arda, Elano, Keita, Dos Santos, Emre... Gol kaçırmayanınız kaldı mı?” dedi.

NEDİR BU TUTUKLUK?
Ardından kanatlarda görev yapan Caner, Keita ve Dos Santos üçlüsünü hedef seçti ve şunları söyledi: “Sizden oyunu kanatlara yaymanızı istedim. Ancak bazılarınız forvet gibi oynadı. 10 kişi kalmış rakibin işini daha da kolaylaştırdık. Bir daha taktik disiplinden uzak bir görüntüyle karşılaşmak istemiyorum. Herkes kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapsın. Antrenmanlardan birbirinizi tanımıyor musunuz? Nedir bu sahadaki tutukluk?”


VİDEOLARI GÖREMİYORSANIZ TIKLAYIN

Bu Sayfayı Arkadaşlarınla Paylaş

Sayfa Linki:
Siteye ekle:
Foruma ekle:

YORUMLAR

0 ''Frank Rijkaard sonunda köpürdü'' YORUM YAP BİLGİNİ KONUŞTUR

Yorum Gönder

GOOGLE ARAMA